Arancini – Friterad risottoboll

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

Vad tycker du?

6 ingredienser

Italiensk arancini lagas när du har rester av risotto kvar från gårdagen. I den här varianten med skinka och italiensk mozzarella. Inte nog med att du minskar matsvinnet hemma, det är väldigt gott!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

1
äggula
1/2 l
överbliven risotto gärna saffransrisotto
2 frp
Mozzarella italiensk, skuren i tärningar
1 dl
pankoströbröd
1/2 l
frityrolja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar