Friterad risottoboll

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)

Vad tycker du?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Italiensk arancini är en friterad risottoboll med skinka och mozzarella.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1
äggula
1/2 l
överbliven risotto gärna saffransrisotto
2 frp
Mozzarella italiensk, skuren i tärningar
1 dl
pankoströbröd

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
Tack!