Focaccia med bönor, tomat och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

1tim 50min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ljuvligt gott och saftigt focacciabröd bakat på blandade bönor och dinkelmjöl. olivolja och honung.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

3 dl
ljummet vatten
25 g
jäst
2 msk
honung
1 msk
salt
7 dl
dinkelmjöl
250 g
cocktailtomater, halverade
1 kruka
basilika
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Tack!