Focaccia med bönor, tomat och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

1tim 50min 11 ingredienser

Ljuvligt gott och saftigt focacciabröd bakat på blandade bönor och dinkelmjöl. olivolja och honung.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

3 dl
ljummet vatten
25 g
jäst
2 msk
honung
1 msk
salt
7 dl
dinkelmjöl
250 g
cocktailtomater, halverade
1 kruka
basilika
flingsalt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...