Crostini med ricotta och salami

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Crostini är små skivor av rostat, italienskt lantbröd som här toppats med krämig ricotta, soltorkade tomater och salami. Perfekt som tilltugg på festen!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 bit
baguette skuren i skivor eller
salt
svartpeppar
Topping
100 g
8 skivor
2 msk
persilja hackad
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Tack!

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco