Crostini med ricotta och salami

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Crostini är små skivor av rostat, italienskt lantbröd som här toppats med krämig ricotta, soltorkade tomater och salami. Perfekt som tilltugg på festen!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 bit
baguette skuren i skivor eller
salt
svartpeppar
Topping
100 g
8 skivor
2 msk
persilja hackad
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
Tack!