Ciabatta med buffelmozzarella och salami

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
15min

Matig macka med krämig mozzarellaost och smakrik salami.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
ciabatta
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
8-12 skivor
rucola
Flingsalt
svartpeppar nymalen
Färsk basilika och/eller timjan

Gör så här

Tips!

Beskrivning: Buffelmozzarella är en klassisk italiensk delikatess, gjord uteslutande på färsk pastöriserad buffelmjölk. Porslinsvit till färgen, med ett tunt skal och en mjuk något grynig ostmassa

Tips!

Istället för att ringla olivolja på brödet, bre BreOliv eller BreOliv Mild på mackan.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.