Ciabatta med buffelmozzarella och salami

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Matig macka med krämig mozzarellaost och smakrik salami.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
ciabatta
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
8-12 skivor
rucola
Flingsalt
svartpeppar nymalen
Färsk basilika och/eller timjan

Gör så här

Tips!

Beskrivning: Buffelmozzarella är en klassisk italiensk delikatess, gjord uteslutande på färsk pastöriserad buffelmjölk. Porslinsvit till färgen, med ett tunt skal och en mjuk något grynig ostmassa

Tips!

Istället för att ringla olivolja på brödet, bre BreOliv eller BreOliv Mild på mackan.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)
Tack!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor