Ciabatta med buffelmozzarella och salami

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Matig macka med krämig mozzarellaost och smakrik salami.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
ciabatta
Zeta Casa Di Luca Olivolja Intenso Extra Vergine
8-12 skivor
rucola
Flingsalt
svartpeppar nymalen
Färsk basilika och/eller timjan

Gör så här

Tips!

Beskrivning: Buffelmozzarella är en klassisk italiensk delikatess, gjord uteslutande på färsk pastöriserad buffelmjölk. Porslinsvit till färgen, med ett tunt skal och en mjuk något grynig ostmassa

Tips!

Istället för att ringla olivolja på brödet, bre BreOliv eller BreOliv Mild på mackan.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.