Choripan med romanseco och chimichurri

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
45min

Choripan, en variant på korv med bröd med salsiccia, chimichurri och romanesco. Med rätt förberedelser blir detta en mysig rätt att ha med sig på picknicken eller en god grillunch ute på sommaren. Detta är ursprungligen en argentisk rätt, men här har rätten fått italienska smaker.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Choripan
1
baguette
1 dl
Romanesco
1/2 dl
Chimichurri
Chimichurri
2
scharlottenlökar
2
vitlöksklyftor
1 dl
bladpersilja
1 msk
färska kryddor, basilika, oregano, timjan
1/2 tsk
salt
nymald svartpeppar
Romanescosås
2
röda paprikor
250 g
körsbärstomater
1 dl
skållad mandel
1
röd chili
2
vitlöksklyftor
salt
svartpeppar
1 tsk
socker

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.