Chilimajonnäs

Majonnäs blir alltid bäst när man gör den själv. I den här varianten med vår smaksatta olivolja med chili. Enkel att göra och supergod med extra sting från chilin. Utmärkt att servera som tillbehör.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Rör ihop vinäger, senap och salt i en mixerbunke för stavmixer.

Tillsätt äggulan

Tillsätt de båda oljorna

Stavmixa till en tjock, fin majonnäs

Smaka av med peppar och eventuellt lite mer salt.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

    Får du majonnäs över, täcka majonnäsen med lock eller plast. Förläng hållbarheten genom att förvara i kylen, kan hålla upp till två månader.

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.