Chilimajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (256)

(256)

Vad tycker du?

10min 7 ingredienser

Majonnäs blir alltid bäst när man gör den själv. I den här varianten med vår smaksatta olivolja med chili. Enkel att göra och supergod med extra sting från chilin. Utmärkt att servera som tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

dl
3
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 msk
ljus dijonsenap
nypa salt
1
äggula
1 1/2 dl
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Får du majonnäs över, täcka majonnäsen med lock eller plast. Förläng hållbarheten genom att förvara i kylen, kan hålla upp till två veckor.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (256)

(256)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer