Chilimajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)
10min

Majonnäs blir alltid bäst när man gör den själv. I den här varianten med vår smaksatta olivolja med chili. Enkel att göra och supergod med extra sting från chilin. Utmärkt att servera som tillbehör.

Ingredienser

dl
3
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 msk
ljus dijonsenap
nypa salt
1
äggula
1 1/2 dl
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Får du majonnäs över, täcka majonnäsen med lock eller plast. Förläng hållbarheten genom att förvara i kylen, kan hålla upp till två månader.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.