Chilimajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (259)

(259)

Vad tycker du?

10min 7 ingredienser

Majonnäs blir alltid bäst när man gör den själv. I den här varianten med vår smaksatta olivolja med chili. Enkel att göra och supergod med extra sting från chilin. Utmärkt att servera som tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

dl
3
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 msk
ljus dijonsenap
nypa salt
1
äggula
1 1/2 dl
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Får du majonnäs över, täcka majonnäsen med lock eller plast. Förläng hållbarheten genom att förvara i kylen, kan hålla upp till två veckor.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (259)

(259)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Adela

Receptet funkade utmärkt! Perfekt konsistens och smak!

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter