Chili med chorizio

Chiligryta med chorizo

Het och kryddstark chiligryta med nötkört och spansk chorizo. Toppas med koriander och servera gärna med avokado, tortillabröd och Salsa Roja.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Bryn köttet i omgångar i olja i en stekpanna, salta och peppra.

Flytta över till en stor gryta.

Stek korven och tillsätt lök, vitlök, chili och spiskummin.

Stek tills löken mjuknat och lägg över i grytan.

Tillsätt paprika, tomat och vatten.

Låt småkoka under lock ca 2 timmar tills köttet nästan faller isär.

Smaka av grytan med salt och peppar.

Toppa med koriander och servera med avokado, tortillabröd och Salsa Roja

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.