Chiligryta med chorizo

RÖSTA PÅ RECEPTET (81)

(81)

RÖSTA PÅ RECEPTET (81)

(81)

Vad tycker du?

2tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Het och kryddstark chiligryta med nötkött och spansk chorizo. Toppas med koriander och servera gärna med avokado, tortillabröd och Salsa Roja.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
högrev i bitar
1/2 frp
2
gula lökar
2
finhackade vitlöksklyftor
2 tsk
spiskummin
1/2 tsk
torkad oregano
1
röd chili, finhackade
1
röd paprika i bitar
2 frp
körsbärstomater
2 dl
vatten
1 dl
färsk koriander
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (81)

(81)
Tack!