BreOlivröra på crostini

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10min 9 ingredienser

Crostini bredd med en röra på BreOliv smaksatt med kapris, soltorkade tomater och sardellcrème är ett perfekt tilltugg på buffén eller innan maten.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

st
20
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2
vitlöksklyfta, riven
1 msk
gräslök, finhackad
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Katarina

Varför står det persilja i receptet när det är gräslök på bilden….?

Anna Mellberg

Hej Katarina! Det går bra med båda alternativen. Vi har ändrat i receptet nu, så att det inte blir någon förvirring. Tack för att du påtalade detta. Hälsningar Anna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...