Bönsallad med tomater, oliver och fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (23)

(23)
30min

Bönsallad med tomater, oliver och fetaost. Bönorna bidrar med god smak och mättnad tillsammans med sältan från fetaosten och oliverna.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten rödlök, skivad
1/2
gurka, skuren i bitar
3
tomater, skurna i bitar
1
röd paprika, skuren i bitar
salt
svartpeppar
2 1/2 msk
Vitvinsvinäger, riserva
1 frp
Fetaost, á 150 g

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.