Bönsallad med tomater, oliver och fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bönsallad med tomater, oliver och fetaost. Bönorna bidrar med god smak och mättnad tillsammans med sältan från fetaosten och oliverna.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten rödlök, skivad
1/2
gurka, skuren i bitar
3
tomater, skurna i bitar
1
röd paprika, skuren i bitar
salt
svartpeppar
2 1/2 msk
Vitvinsvinäger, riserva
1 frp
Fetaost, á 150 g

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (33)

(33)
Tack!