Bakade betor med burrata och kikärtskräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

2tim 13 ingredienser

Bakade rödbetor på en bädd av kikärtskräm med körsbär, krämig burrata och silverlök. Enkelt och snabblagad maträtt, serveras gärna som tillbehör eller förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

800 g
smårödbetor
200 g
frysta körsbär
1 st
silverlök
1 st
fänkål
1/2 tsk
kummin, mald
1/2 tsk
fänkålsfrön
1 st
citron
1 dl
dragon, plockade blad
1 st
Salt och svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja