Bakade betor med burrata och kikärtskräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

2tim 13 ingredienser

Bakade rödbetor på en bädd av kikärtskräm med körsbär, krämig burrata och silverlök. Enkelt och snabblagad maträtt, serveras gärna som tillbehör eller förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

800 g
smårödbetor
200 g
frysta körsbär
1 st
silverlök
1 st
fänkål
1/2 tsk
kummin, mald
1/2 tsk
fänkålsfrön
1 st
citron
1 dl
dragon, plockade blad
1 st
Salt och svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...