Bakade betor med burrata och kikärtskräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
2tim

Bakade rödbetor på en bädd av kikärtskräm med körsbär, krämig burrata och silverlök.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

800 g
smårödbetor
200 g
frysta körsbär
1 st
silverlök
1 st
fänkål
1/2 tsk
kummin, mald
1/2 tsk
fänkålsfrön
1 st
citron
1 dl
dragon, plockade blad
1 st
Zeta Burrata
Salt och svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.