Bakade betor med burrata och kikärtskräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

2tim 13 ingredienser

Bakade rödbetor på en bädd av kikärtskräm med körsbär, krämig burrata och silverlök. Enkelt och snabblagad maträtt, serveras gärna som tillbehör eller förrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Ingredienser

800 g
smårödbetor
200 g
frysta körsbär
1 st
silverlök
1 st
fänkål
1/2 tsk
kummin, mald
1/2 tsk
fänkålsfrön
1 st
citron
1 dl
dragon, plockade blad
Salt och svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter