Bakade betor med burrata och kikärtskräm

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
2tim
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Bakade rödbetor på en bädd av kikärtskräm med körsbär, krämig burrata och silverlök.

Receptet är framtaget i samarbete med Svenska Juniorkocklandslaget.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

800 g
smårödbetor
200 g
frysta körsbär
1 st
silverlök
1 st
fänkål
1/2 tsk
kummin, mald
1/2 tsk
fänkålsfrön
1 st
citron
1 dl
dragon, plockade blad
1 st
Zeta Burrata
Salt och svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.