Avokado- och bönsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 11 ingredienser

Citron och krämig avokado ger god fräschör till denna mättande sallad med bönor.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 förpackning
Zeta Borlottibönor eller
saften av 1/2
citron
1/2 påse
babyspenat, á 60 g
2 st
avokado, klyftade
2
salladslökar, strimlade
salt
nymald svartpeppar
1
frp Fetaost

Gör så här

Tips!

Zeta Feta Tärnad i burk D.O.P. passar perfekt i avokado- och bönsalladen.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)

Vad tycker du?

1 kommentar

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja