Avokado- och bönsallad

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)
15min

Citron och krämig avokado ger god fräschör till denna mättande sallad med bönor.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 förpackning
Zeta Borlottibönor eller
saften av 1/2
citron
1/2 påse
babyspenat, á 60 g
2 st
avokado, klyftade
2
salladslökar, strimlade
salt
nymald svartpeppar
1
frp Fetaost

Gör så här

Tips!

Zeta Feta Tärnad i burk D.O.P. passar perfekt i avokado- och bönsalladen.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.