Aprikoser med mangobalsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rosmarin och mangobalsamico gör denna efterrätt till något extra.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 msk
strösocker
3 msk vatten
färska aprikoser Delade och urkärnade
1 kvist
rosmarin
1
god vaniljglass till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (11)

(11)
Tack!