Gyros med tzatziki i stekpannebröd
Vad tycker du?
Gyros är en av Greklands mest älskade rätter, och det är inte svårt att förstå varför. Den här gyrosen är lika god med fläskkarré som med halloumi, och tillsammans med nygräddat stekpannebröd, krämig tzatziki och en god sallad blir det en riktig smakfest. Perfekt när du vill bjuda familjen på något extra gott.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Ingredienser
Gör så här
Tips!
Det går också att byta ut köttet mot halloumi. Bryt upp halloumin i två bitar, osten har ett naturligt veck som delar den. Skär de två bitarna i mindre skivor och marinera i marinaden. Tänk på att salt är överflödigt i marinaden om halloumin ska marineras. Stek bitarna frasiga och servera i brödet med tillbehören som ovan.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (1)
(1)Vad tyckte du om receptet?
0 kommentarer