Vinkokta blåmusslor från Apulien – Impetata di Cozze
Vad tycker du?
Musslor är klimatsmart, billig och bra mat och framförallt underbart gott. Här är en trevlig förrätt från den italienska klacken. Ät musslorna med händerna för att till slut doppa ett nybakat bröd – eller varför inte pinsa – i den mustiga, peppriga såsen.
Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (11)
(11)Vad tyckte du om receptet?
4 kommentarer
Anette Mattsson
Menar ni verkligen en halv deciliter vin? Ska det inte vara åtminstone en centimer vin på botten av kastrullen………..?
Anna Mellberg
Hej Anette! Du har så rätt! Det är 1,5 dl det ska vara. Vi har ändrat i receptet nu, tack för att du tog dig tid att skriva till oss. Hälsningar från vännerna på Zeta
Anita
Det saknas tomater bland ingredienserna.
Anna Mellberg
Anita, tack för att du uppmärksammade oss på det- vi har nu uppdaterat receptet. Du behöver 4 normalstora tomater. Hälsningar Anna på Zeta