Chilimajonnäs

RÖSTA PÅ RECEPTET (250)

(250)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10min 7 ingredienser

Majonnäs blir alltid bäst när man gör den själv. I den här varianten med vår smaksatta olivolja med chili. Enkel att göra och supergod med extra sting från chilin. Utmärkt att servera som tillbehör.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

dl
3
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 msk
ljus dijonsenap
nypa salt
1
äggula
1 1/2 dl
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Får du majonnäs över, täcka majonnäsen med lock eller plast. Förläng hållbarheten genom att förvara i kylen, kan hålla upp till två veckor.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (250)

(250)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...