Tagliata med långrostade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

1tim 5 ingredienser

Tagliata är en härligt lyxig rätt med oxfilé, ugnsrostade tomater, hyvlad parmesanost och färska örter. I den här varianten har vi tillsatt stekt svamp.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Tagliata
500 g
oxfilé
4 msk
färska örter t ex rosmarin, timjan och salvia
flingsalt
svartpeppar
Ugnsrostade tomater
250 g
körsbärstomater
1 tsk
salt
1 knippa
timjan eller rosmarin
3 msk
vinäger
Svampröra
350 g
blandad svamp, Karl Johan, skogschampinjon, trattkantareller
färsk timjan
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer