Hallon- och blåbärspaj med kikärtspajdeg

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 4 ingredienser

Ljuvligt god sommarpaj med hallon och blåbär som går minst lika bra att göra på vintern med frysta bär. Med en pajdeg på kikärtor.

Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.

Ingredienser

bitar
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pajdeg
2 msk
2 dl
vetemjöl (120 g)
1 dl
strösocker
Fyllning
350 g
hallon och blåbär
1 msk
strösocker
2 tsk
potatismjöl

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...