Italiensk Millefoglie

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

1tim 15min 10 ingredienser

Klassisk italiensk tårta. Spröda kexbottnar varvade med mascarponekräm, citron och jordgubbar ger en sötsyrlig tvist.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
6 - 8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
Matilde Vicenzi Pasta Sfoglia eller varva en marängbotten och två tårtbottnar
2
äggvitor
2
äggulor
1/2 dl
strösocker
1 krm
vaniljpulver eller
1 tsk
vaniljsocker
2 burkar
Zeta Mascarpone (á 250 g)
1/2
citron rivet skal
150 g
lemoncurd
300 g
jordgubbar

Gör så här

Tips!

Du kan förbereda smeten flera timmar i förväg eller redan dagen innan.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer