Ägghalvor med två toppingar

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

30min 1 ingredienser

Ägg med olika toppings som passar perfekt på påskbuffén.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

halvor
12
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6
mjukt kokta ägg
Sardelltopping
1
ekologisk citron finstrimlat skal
2 kvistar
bladpersilja plockade
Grillad paprikatopping

Gör så här

Tips!

Använd gärna ett så kallat zestjärn att strimla citronskalet med eller finriv på rivjärnet.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar