Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 färska plommontomater hackade, eller 1 burk Zeta Plommontomater (á 400 g), avrunna och hackade
  • 1 salladslök tunt skivad
  • 1/2 röd chili hackad
  • 1 kruka koriander bladen och späda stjälkarna
  • 1 saft från lime
  • salt
  • socker
  • svartpeppar
  • 4 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
  • 1 vitlök
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda tomater, vitlök, salladslök, chili och hackad koriander och smaka av med lime, olivolja, salt, socker och peppar.

Låt stå och dra i rumstemperatur minst 30 minuter.

 

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Väljer du receptet som huvudrätt eller som tillbehör så blir det ca 4 portioner.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.