Tomatsalsa med koriander

RÖSTA PÅ RECEPTET (100)

(100)
30min

Kryddig och fräsch tomatsalsa med koriander, lime och chili.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

bufféportioner
8 - 10
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
färska plommontomater hackade, eller 1 burk Zeta Plommontomater (á 400 g), avrunna och hackade
1
salladslök tunt skivad
1/2
röd chili hackad
1 kruka
koriander bladen och späda stjälkarna
1
saft från lime
salt
socker
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Väljer du receptet som huvudrätt eller som tillbehör så blir det ca 4 portioner.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.