Pinsa med knaprig salsiccia, broccoli och krämig citronricotta

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 12 ingredienser

Broccoli är en grovt underskattad topping på pinsa eller pizza. Den ger både djup smak men också fräschör till rätten. I kombination med den friska och krämiga ricottan och den knapriga salsiccian blir det en smakrik fullträff. Prova!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1 frp
1/2
broccoli
2
vitlöksklyftor
1/2 frp
1/2
citron, zest
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Josefine

Hej,
Låter väldigt gott men salsiccian har missats i ingredienslistan …och därför snopet nog även missats att inhandlas av oss 🙁

Anna Mellberg

Hej Josefine! Tryckfelsnisse har varit i farten, vi är väldigt ledsna över det och har rättat till receptet nu. Hoppas att ni får tillfälle att prova det igen. Hälsningar Anna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar