Tävlingar

Vinn en resa till Rom – avslutad tävling

Tävlingen är avslutad och vinnarna hittar ni i kolumnen till höger.

Rom är en av Europas mest populära weekendstäder och det är enkelt att förstå varför. Bästa tiden att besöka staden är under vår eller sensommar/höst då temperaturerna är mer behagliga och trängseln inte lika påtaglig. Här kan du shoppa loss bland världskända klädmärken, frossa i historia vid Colosseum, strosa i mysiga gränder eller önska dig något vid Fontana di Trevi. Låt smaklökarna dansa loss ordentligt bland maträtter i världsklass. Andra självklara kulinariska höjdpunkter är vinet, kaffet och glassen.

1:a pris: Långweekend – Mini break* i Rom för två personer. Värde ca 13 500 kr. Värdecheckar från Zeta på 300 kr.

  • Direktflyg med Norwegian t.o.r Stockholm Arlanda – Roma-Fiumicino (FCO) den 26-30 september, inklusive bagage.
  • Boende i dubbelrum inklusive frukost, 4 nätter på exklusiva hotell Frattina 57 inkl frukost. Via Frattina, 57, Rome.
  • Sightseeing med Skandinavisk guide. Bokad till den 29 september. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och vid icke förutsebara händelser kan denna ersätta med liknande tur.

2-10:e pris: Värdecheckar från Zeta på 300 kr.

Läs mer om hotell Frattina

  *Resia Mini break – låt de små stunderna bli stora. Gillar du att uppleva livet i koncentrerad form? Att resa bort i tre – fyra-fem dagar för att uppleva något annat än hemma och vardag. En långweekend eller kanske en minisemester mitt i veckan. Dagar där du lever i nuet och varje stund är värd att ta vara på. Mini break är en av årets hetaste restrender konstateras i Resiabarometern som kartlägger svenskarnas resvanor. 

Svara på frågorna och skriv in dina kontaktuppgifter och var med i tävlingen.


När du lämnar in ditt tävlingsbidrag innebär det att dina personuppgifter behandlas.
Läs gärna vår policy för personuppgiftsbehandling

Tävlingsvillkor

För att tävla ska du vara bosatt i Sverige och vara över 20 år. Juryn består av Di Luca & Di Lucas och Resias marknadsavdelning. Juryns beslut kan ej överklagas. Tävlingen pågår till 19/8 2018 och vinnaren kontaktas personligen senast den 31 augusti 2018. Vinnaren måste svara inom 48 timmar, annars kommer annan vinnare väljas ut. Vinnarens namn samt motivering kommer presenteras på Zeta.nu samt i Zetas sociala kanaler. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredjepart eller lagrar personuppgifterna efter att tävlingen är slut.

Resan är bokad den 26-30 september 2018 och går inte att byta mot annat datum, mot kontanter eller presentkort. Vinsten är personlig och får ej överlåtas. Vinnaren är skyldig att se till att giltigt pass är i ordning i god tid innan resan. Vinnaren är även ansvarig för att på egen hand ta sig till avreseflygplatsen och vara i god tid till incheckningen. Vinnaren står även för eventuella tillägg på resan som till exempel reseförsäkring och transfer t.o.r hotellet. Zeta eller Resia står inte för några merkostnader i samband med detta. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. För sightseeingturen reserverar vi oss för eventuella ändringar och icke förutsebara händelser då denna kan ersättas med liknande tur.

Anställda på Di Luca & Di Luca AB samt Resia eller deras familjer får inte delta i tävlingen.

Denna resa görs i stolt samarbete med Resia AB.

Resia Travel Group har skapat och driver flertalet varumärken inom resebranschen där den gemensamma nämnaren är personligt engagemang. Med branschens bästa kompetens, en utmärkande energi och stor nyfikenhet har vi som målsättning att alltid skapa överraskande bra reselösningar. För vi kan det här med resor. Vi vet vad som tillför värde när man är på resande fot. Semesterdrömmar, smidiga affärsresor, energigivande möten, gruppresor och events samt välorganiserade kongresser – vi gör skillnad tack vare våra 400 specialiserade medarbetare. Hitta mer reseinspiration på resia.se.

1: a pris

Elenor Esposito i Lilla Edet

Hon motiverade på följande sätt vad hon drömmer om att upptäcka i Rom:

Jag drömmer om god mat o värme att få uppleva smaksensation och romantik med min själsfrände.

Få känna välsmakande solmogna tomater i dess enkelhet med mustig olivolja, basilika och havssalt. Italienska köket som bevarar råvaran smaker med sparsam kryddning såsom vitlök, parmesan, salt, peppar, och olivolja! 

Önskar att få uppleva stadens puls med trafiken som väcker upp den sovande svensken i mig. Vill känna att man lever igen och bli uppslukad av högljudda, livfulla, gestikulerande människor. Vill kunna promenera runt o upptäcka Roms fascinerande historiska byggnader och monument.

En dröm i gamla staden, sittandes vid en uteservering i klänning och stor solhatt, nyförälskad, färsk hemmagjord pasta, en väl gjord espresso, dofter av pinjeträd som passerar som en bris i folkvimlet. Stadens charm får livet inom mig väckas upp och vill explodera av lycka!

 

2: a pris

Jonathan Lombard i Täby

Simon Söder i Göteborg

Viktoria Buskqvist i Helsingborg

Sara Ljungström i Järfälla

Lilian Olausson Sladö i Åkersberga

Sofie Petersson i Mölndal

Ida Gulliksson i Stockholm

Micaela Westerberg i Stockholm

Sara Rånlund i Älvsjö

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.