Vol-au-vent x 2

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)
15min

Vol-au-vent med två sorters fyllning. En med krämig svampfyllning och en med salsiccia. Små goda munsbitar som passar utmärkt som småplock innan middagen eller på buffébordet.

Ingredienser

Vol-au-vent
24
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Vol-au-vent med krämig svampfyllning
100 g
champinjoner, hackade
4-5 msk
salt
nymalen peppar
Vol-au-vent med salsiccia
1/2 frp
Salsiccia, valfri smak
Zeta Grana Padano, riven

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.