Vol-au-vent

Vol-au-vent x 2

Vol-au-vent med två sorters fyllning. En med krämig svampfyllning och en med salsiccia. Små goda munsbitar som passar utmärkt som småplock innan middagen eller på buffébordet.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt
Vol-au-vent med svamp

Sätt ugnen på 200 grader.

Stek svampen i olivolja.

Tillsätt matlagningsvin och mascarpone.

Koka ihop försiktigt i 2 minuter.

Salta och peppra.

Fyll Vol-au-venterna med svampstuvningen, grädda i ugnen på en plåt i ca 5 min.

Vol-au-vent med salsiccia

Sätt ugnen på 200 grader.

Dra bort skinnet på korven, finhacka fyllningen.

Stek den i lite olivolja.

Fyll Vol-au-venterna med stekt salsiccia, toppa med en nypa riven parmesan och grädda på en plåt i ugnen i ca 5 min.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.