Vol-au-vent x 2

RÖSTA PÅ RECEPTET (44)

(44)
15min

Vol-au-vent med två sorters fyllning. En med krämig svampfyllning och en med salsiccia. Små goda munsbitar som passar utmärkt som småplock innan middagen eller på buffébordet.

Ingredienser

Vol-au-vent
24
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Vol-au-vent med krämig svampfyllning
100 g
champinjoner, hackade
4-5 msk
salt
nymalen peppar
Vol-au-vent med salsiccia
1/2 frp
Salsiccia, valfri smak
Zeta Grana Padano, riven

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.