Vol au vent med lätt tonfiskröra och friterad scharlottenlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
20min

Små munsbitar som är utmärkt till festen! Den krämiga tonfiskröran med ricotta vispas ihop i ett nafs, krispet från den friterade löken är kronan på verket!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

stycken
36
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Tonfiskröra
1 burk
tonfisk i olja
250 g
1
citron, zest från det yttersta skalet
3 msk
bladpersilja, finhackad
Salt och nymalen svartpeppar
Friterad scharlottenlök
2-3 dl
1
bananscharlottenlök
1 dl
vetemjöl
Garnering
1 msk
bladpersilja, finhackad
1
röd chili, finhackad
Friterad scharlottenlök

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.