Vol au vent m tonfiskröra

Vol au vent med lätt tonfiskröra och friterad scharlottenlök

Små munsbitar som är utmärkt till festen! Den krämiga tonfiskröran med ricotta vispas ihop i ett nafs, krispet från den friterade löken är kronan på verket!

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Garnering
  • 1 msk bladpersilja, finhackad
  • 1 röd chili, finhackad
  • Friterad scharlottenlök
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt
Friterad scharlottenlök

Skär löken i tunna skivor och dela på ringarna. Hetta upp oljan i en stekpanna till 180 grader. Doppa lökringarna i mjöl och fritera gyllene. Låt rinna av på hushållspapper, salta.

Låt tonfisken rinna av och vispa den sedan med ricotta. Blanda ner citronskal, finahackad bladpersilja och olivolja och smaka av med salt och peppar.

Rada upp vol au vent och spritsa eller klicka i röran.

Garnera med persilja, chili och friterad scharlottenlök.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.