Vol au vent med tonfiskröra och frasig scharlottenlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
20min

Små munsbitar som är utmärkt till festen! Den krämiga tonfiskröran med ricotta vispas ihop i ett nafs, krispet från den friterade löken är kronan på verket!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

stycken
36
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Tonfiskröra
3 frp
Zeta vol au vent
1 burk
tonfisk i olja
250 g
1
citron, zest från det yttersta skalet
3 msk
bladpersilja, finhackad
Salt och nymalen svartpeppar
Friterad scharlottenlök
2-3 dl
1
bananscharlottenlök
1 dl
vetemjöl
Garnering
1 msk
bladpersilja, finhackad
1
röd chili, finhackad
Friterad scharlottenlök

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.