Vol au vent med tonfiskröra och frasig scharlottenlök

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

20min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Små munsbitar som är utmärkt till festen! Den krämiga tonfiskröran med ricotta vispas ihop i ett nafs, krispet från den friterade löken är kronan på verket!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

stycken
36
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Tonfiskröra
3 frp
Zeta vol au vent
1 burk
tonfisk i olja
250 g
1
citron, zest från det yttersta skalet
3 msk
bladpersilja, finhackad
Salt och nymalen svartpeppar
Friterad scharlottenlök
2-3 dl
1
bananscharlottenlök
1 dl
vetemjöl
Garnering
1 msk
bladpersilja, finhackad
1
röd chili, finhackad
Friterad scharlottenlök

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

"TikTok-pastan" Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Hej då konservburken!

Från och med vecka 15 kommer alla våra bönor i tetra, en förpackning som bidrar med 52 procent lägre CO2-avtryck än en konservburk. Smaken är dock densamma och lika god som alltid.

Läs mer

Följ oss på våra sociala kanaler

Perfekt lunch! Goda och matiga sallader

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.