Vegetarisk lasagne med basilikaricotta

RÖSTA PÅ RECEPTET (83)

(83)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 10min 12 ingredienser

Vegetarisk lasagne med rotfrukter och krämig ricotta smaksatt med basilika. Smakrik lasagne som toppas med färskriven parmesanost och färsk basilika.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Tomatsås
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
1
morot, skalad och tärnad
1
palsternacka, skalad och tärnad
1
blekselleri, tärnad stjälk
2 tsk
färsk rosmarin, finhackad
2 frp
finkrossade tomater
1 tsk
salt
1 tsk
socker
100g
grovhackad bladpersilja
Basilikaricotta
2 frp
1 kruka
basilika
1/2 tsk
salt
Övrigt
ca 10 st
lasagneplattor

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (83)

(83)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...