Recept från Zeta. pumpagryta_farro_li

Värmande pumpagryta med farro

Spezzatino di zucca e farro. Matig och välsmakande pumpa- och grönkålsgryta med fin sötma av butternut squash.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs butternut squash, lök, vitlök och selleri med ½ dl olivolja i en kastrull på medelhög värme i 5 minuter.

Grönsakerna ska svettas men inte ta färg.

Tillsätt buljong och gryn och låt puttra i 15 minuter.

Tillsätt kål och koka i ytterligare 5 minuter eller tills gryn och squash är genomkokta.

Tillsätt bönor, persilja, citronskal och juice.

Smaka av med salt och peppar.

Fördela i skålar, riv över rikligt med Parmigiano Reggiano och ringla över olivolja.

Servera!

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Grytan är ännu godare dagen efter och går bra att frysa in.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.