Recept från Zeta. pumpagryta_farro_li

Värmande pumpagryta med farro

Spezzatino di zucca e farro. Matig och välsmakande pumpa- och grönkålsgryta med fin sötma av butternut squash.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs butternut squash, lök, vitlök och selleri med ½ dl olivolja i en kastrull på medelhög värme i 5 minuter.

Grönsakerna ska svettas men inte ta färg.

Tillsätt buljong och gryn och låt puttra i 15 minuter.

Tillsätt kål och koka i ytterligare 5 minuter eller tills gryn och squash är genomkokta.

Tillsätt bönor, persilja, citronskal och juice.

Smaka av med salt och peppar.

Fördela i skålar, riv över rikligt med Parmigiano Reggiano och ringla över olivolja.

Servera!

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Grytan är ännu godare dagen efter och går bra att frysa in.
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.