Värmande pumpagryta med gryner

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
30min

Matig och välsmakande pumpa- och grönkålsgryta med fin sötma av butternut squash. Spezzatino di zucca e farro.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 dl
butternut squash skalad och tärnad
1 1/2 dl
selleri tärnad
1
gul lök hackad
3
vitlöksklyftor finhackade
1 liter, ca 150 g
hackad svart- eller grönkål lättpackad och med mittstjälken borttagen
1 1/2 liter
grönsaksbuljong
1/2
citron rivet skal och juice
1 pkt
Stora vita Bönor Ekologiska 390 g, avsköljda
2 dl
slätbladig persilja hackad
Nymalen svartpeppar och salt
Zeta Olivolja Casa Di Luca Intenso att ringla över

Gör så här

Tips!

Grytan är ännu godare dagen efter och går bra att frysa in.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.