Lax med bräserad fänkål och parmesansås
Vad tycker du?
Ugnsbakad lax med fin vinbräserad fänkål och parmesansås. Passar såväl till vardag som fest.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Ugnsbakad lax med fin vinbräserad fänkål och parmesansås. Passar såväl till vardag som fest.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
3 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (51)
(51)Karen
Så otroligt god!! Hade i lite mer vin och olivolja och skippade vattnet… 👌🏻👌🏻👌🏻
Christer Kedström
När man skriver ut detta recept får man er frågelista som ett särskild dokument samt en nästan tom förstasida och en packad andrasida. Detta är inte särskilt kul.
Vänliga hälsningar
Christer
PS vi testar receptet.
Emma Olsson
Hej Christer,
Tack för din feeback! Jag kommer ta den vidare till de som är ansvarige över hemsidan.
Hälsningar, Emma fråån Zeta