Tapenadebakad lax med bulgur och quinoa

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ugnsbakad lax med ett täcke av tapenade som serveras med kokt bulgur och quinoa med smak av olivolja och citron.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
6 portionsbitar
lax á 130g
1 burk
Zeta Grillad paprika röd och gul, 250 g avrunnen
2 msk
citron pressad
några kvistar
färsk oregano hackad
salt
nymalen svartpeppar
ruccola till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
Tack!