Recept från Zeta. Tapenadebakad_lax_quinoa_li

Tapenadebakad lax med quinoa

Ugnsbakad lax med ett täcke av tapenade som serveras med kokt quinoa med smak av olivolja och citron.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 175 grader.

Bred tapenaden på laxbitarna och lägg dem på en plåt. Sätt in plåten mitt i ugnen i 15-20 minuter.

Koka under tiden quinoan enligt anvisningen på förpackningen, låt rinna av genom ett durkslag.

Skär paprikan i mindre bitar och rör ner i quinoan tillsammans med olivolja, pressad citron och oreganon.

Smaka av med salt och peppar.

Servera till laxen tillsammans med lite rucolasallad.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.