Svamp- och olivfritters

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
2tim 30min

Fritelle ai funghi e olive. Vegetariska och frasiga svamp- och olivfritters. Servera med ugnsbakade rotfrukter och krispig sallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Ingredienser

stycken
16
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
färsk svamp tärnad
1
gul lök
1 tsk
torkad timjan
1
röd chili urkärnad och finhackad (kan uteslutas)
1 msk
chiafrön (+ 3 msk vatten
1/2 dl
dinkelmjöl
Havssalt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Passar bra även som pålägg på smörgåsen.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.