Svamp- och olivfritters

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)
2tim 30min

Fritelle ai funghi e olive. Vegetariska och frasiga svamp- och olivfritters. Servera med ugnsbakade rotfrukter och krispig sallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Ingredienser

stycken
16
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
färsk svamp tärnad
1
gul lök
1 tsk
torkad timjan
1
röd chili urkärnad och finhackad (kan uteslutas)
1 msk
chiafrön (+ 3 msk vatten
1/2 dl
dinkelmjöl
Havssalt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Passar bra även som pålägg på smörgåsen.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.