Svamp- och olivfritters

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tycker du?

2tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fritelle ai funghi e olive. Vegetariska och frasiga svamp- och olivfritters. Servera med ugnsbakade rotfrukter och krispig sallad.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

stycken
16
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
färsk svamp tärnad
1
gul lök
1 tsk
torkad timjan
1
röd chili urkärnad och finhackad (kan uteslutas)
1 msk
chiafrön (+ 3 msk vatten
1/2 dl
dinkelmjöl
Havssalt och nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Passar bra även som pålägg på smörgåsen.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
Tack!