Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skär tomaterna med en sax direkt i burken eller skär i mindre bitar på skärbräda.

Fräs vitlök, chili i olivolja utan att de får färg.

Tillsätt tomaterna, sardeller, oliver och kapris.

Låt sjuda under lock i 30 minuter.

Rör om då och då.

Koka spaghettin mjuk men spänstig, ”al dente”, i rikligt med saltat vatten.

Häll av vattnet och vänd ner spaghettin i såsen.

Strö över persilja och servera.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak. Vintips: Montepulciano d'Abruzzo

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.