Sötpotatisbröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)

Vad tycker du?

1tim 20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pane di patate dolci. Saftigt och fiberrikt bröd som är fantastiskt god att rosta!

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

limpa
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 msk
chiafrön
1/2 dl
havremjölk
2 dl
sötpotatispuré (från en sötpotatis, ca 300 g)
1 1/2 dl
vatten
4 1/2 dl
dinkelmjöl siktat
1 msk
bakpulver
1/4 tsk
bikarbonat
1 tsk
flingsalt

Gör så här

Tips!

Dubblera gärna satsen och baka två limpor samtidigt. Utmärkta att frysa.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)
Tack!