Sötpotatisbröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)

Vad tycker du?

1tim 20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pane di patate dolci. Saftigt och fiberrikt bröd som är fantastiskt god att rosta!

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

limpa
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 msk
chiafrön
1/2 dl
havremjölk
2 dl
sötpotatispuré (från en sötpotatis, ca 300 g)
1 1/2 dl
vatten
4 1/2 dl
dinkelmjöl siktat
1 msk
bakpulver
1/4 tsk
bikarbonat
1 tsk
flingsalt

Gör så här

Tips!

Dubblera gärna satsen och baka två limpor samtidigt. Utmärkta att frysa.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco