Sötpotatisbröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
1tim 20min

Pane di patate dolci. Saftigt och fiberrikt bröd som är fantastiskt god att rosta!

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Ingredienser

limpa
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 msk
chiafrön
1/2 dl
havremjölk
2 dl
sötpotatispuré (från en sötpotatis, ca 300 g)
1 1/2 dl
vatten
4 1/2 dl
dinkelmjöl siktat
1 msk
bakpulver
1/4 tsk
bikarbonat
1 tsk
flingsalt

Gör så här

Tips!

Dubblera gärna satsen och baka två limpor samtidigt. Utmärkta att frysa.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.