Sallad haricots verts med hallonbalsamico

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
30min

Haricots verts och oliver gör sig bra med en fruktig vinägrett gjort på hallonbalsamico och god olivolja.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
haricots verts och vaxbönor
8
Sardeller grovt hackade
1
liten rödlök tunt skivad
salt
peppar
Vinägrett
1/2 dl
Extra jungfruolivolja Classico eller Zeta Rapsolja
1/2 tsk
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.