Rostade grönsaker med matvete och salladsost

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)
30min

Salladsosten har en mild karaktär med mildare syrlighet än vanlig fetaost. Självklart kan man göra salladen med vanlig feta.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
paprikor i bitar
1
zucchini i bitar
2
rödlökar i klyftor
salt
peppar
1 burk
Linser Ekologiska sköljda och avrunna
1/2
citron saft av
1 frp
Grekisk Salladsost (150g) tärnad
1 1/2 dl
bladpersilja

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.