Rostad fetaost till sallad på Orzo-gryn och gulbeta

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)
15min

När man rostar fetaost får man fram ännu mer smak och en härlig krispighet. Strö över en sallad som den här grynsalladen med gulbeta. Passar även fint till soppa eller snacks.

Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad fetaost
1 frp
Sallad
12 dl
vatten
2 krm
salt
4
gulbetor, skalade och kokta
200 g
cocktailtomater
65 g
bladsallad
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.