Rostad fetaost till sallad på Orzo-gryn och gulbeta

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

När man rostar fetaost får man fram ännu mer smak och en härlig krispighet. Strö över en sallad som den här grynsalladen med gulbeta. Passar även fint till soppa eller snacks.

Receptet är framtaget i samarbete med Mia Öhrn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad fetaost
1 frp
Sallad
12 dl
vatten
2 krm
salt
4
gulbetor, skalade och kokta
200 g
cocktailtomater
65 g
bladsallad
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
Tack!