Pasta Radiatori med grönsaker och kidneybönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

25min 12 ingredienser

Snabblagad vegetarisk pasta med italienska smaker. Bönorna tillsammans med grönsakerna gör pastan mättande med härlig hetta från chili.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1
broccoli
100 g
brytbönor eller haricots verts
1/2
röd chili, finhackad
4
vitlöksklyftor, finhackade
1/2 frp
salt
nymalen svartpeppar
1 kruka
persilja, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (59)

(59)

Vad tycker du?

5 kommentarer

Bell

Ska den ätas varm eller kall? Ska bönorna och det bara tippas i, inte värmas? 😊

Anna Mellberg

Hej Bell! Tack för dina frågor. När du lagt i Zeta Kidneybönor(de är kokta bönor i våra tetraförpackningar) så låter du grönsaksblandningen ligga kvar i den varma pannan på spisen (sänk värmen till lägsta nivån) under tiden du kokar pastan. Sedan vänder du ner grönsaksblandningen i den färdigkokta varma pastan. Lycka till i köket och Gott Nytt År önskar vännerna på Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco