Recept från Zeta: Pipette Rigate med mascarpone, valnötter och rucola

Pasta med mascarpone & valnötter

Pasta med krämig ostsås av mascarpone, vitt vin & parmesan. Strö över valnötter, rucola och ringla över lite olivolja.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

Fräs lök och vitlök i olja utan att de tar färg.

Häll på vin och låt koka i några minuter.

Rör ner ostarna och låt sjuda till en slät sås.

Smaka av med lite salt och svartpeppar.

Blanda med den nykokta pastan och strö över valnötter, rucola, parmesanost och ringla över lite olivolja.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.