Pastasallad med tomat, fetaost och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (113)

(113)
30min

En uppdaterad version av en klassisk grekisk sallad, med pasta, spenat och kapris som bidrar med sin goda smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
50 g
spenat
1 kruka
basilika
1/2 dl
Zeta Olivolja Basilika
1/2
rödlök
4
tomater
1/2
röd paprika
1/2
grön paprika
2 msk
Kapris små, medelstora
1 pkt
Fetaost, 150 g, i mindre bitar
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Italienska pastarätter

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.