Pastasallad med tomat, fetaost och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (107)

(107)
30min

En uppdaterad version av en klassisk grekisk sallad, med pasta, spenat och kapris som bidrar med sin goda smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
50 g
spenat
1 kruka
basilika
1/2
rödlök
4
tomater
1/2
röd paprika
1/2
grön paprika
2 msk
Kapris små, medelstora
1 pkt
Fetaost, 150 g, i mindre bitar
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.