Pastagratäng med kyckling och pancetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (133)

(133)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 25min 14 ingredienser

Festlig pastagratäng med många smaker som du enkelt serverar till många.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300g
Pasta Zeta Casa Di Luca Strozzapretti
350 g
kycklingfilé
salt och peppar
1 1/2-2 burkar
3 dl
vatten
2
ägg
2-3
salladslökar
75 g
färsk bladspenat
1 burk
Paprika grillad strimlad, väl avrunnen
1 burk
Zeta Krossade tomater
80 g
Garnering
Några
basilikablad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (133)

(133)

Vad tycker du?

1 kommentar

Leah💖 Lamnerius

Jag provade att göra denna. Den var svin god, kanske lite smaklös men annars så var den bara bäst💖🥰👍🏻🤤

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...