Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs lök, vitlök, morot och selleri i rikligt med olivolja utan att det får färg.

Tillsätt tomaterna och vatten.

Koka ihop såsen under ca 10 minuter.

Koka under tiden spaghettin så den blir al dente, alltså har kvar sitt tuggmotstånd, låt rinna av genom ett durkslag (spara lite pastavatten).

Blanda pastan med såsen, späd med lite pastavatten om det blir för torrt, ringla över Zeta Olivolja och servera med nyriven parmesan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.