Pasta med pesto

RÖSTA PÅ RECEPTET (562)

(562)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 8 ingredienser

Pasta med pesto är en klassisk italiensk pastarätt som är enkel och snabb att tillaga. Pesto ger fräsch smak av färska örter. Vardagspasta som passar hela familjen, låt barnen välja sin favoritpesto att blanda med nykokt pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Pasta Tortiglioni
2 msk
pinjenötter
1 kruka
färsk basilika plockade blad
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (562)

(562)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Britt Emanuelsson

Kan man koka pastan och lägga i peston dagen innan det ska serveras eller ska man lägga i peston samma dag?

Anna Mellberg

Hej Britt! Pasta smakar absolut bäst nykokt, så jag rekommenderar att servera den så fort du kan efter att du kokat den. Hälsningar Anna på Zeta

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...