Pasta fiocchi med kyckling – Jägarens kyckling

Mustig kycklingpasta fiocchi med goda grönsaker. Variant på jägarens kyckling med svamp och oliver.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Krydda kycklingen med salt och nymald svartpeppar.

Hetta upp rikligt med olivolja i en stekpanna. Stek kycklingen båda sidor så den får fin färg. Lägg åt sidan.

Hetta upp ny olivolja i stekpannan. Stek lök och vitlök tills den mjuknar. Tillsätt selleri och morot. Stek 3-4 min.

Lägg i svampen och stek ytterligare några minuter. Häll på vitt vin och kycklingfond. Lägg tillbaka kycklingen och sjuda 8-10 min, tills kycklingen är helt genomstekt. Tillsätt oregano och oliver. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.

Koka pasta enligt anvisning på paketet.

Lyft ur kycklingbitarna och blanda pastan med såsen. Servera med kyckling skuren i skivor, extra oregano och riven parmesan.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.