Pasta fiocchi med kyckling – Jägarens kyckling

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mustig kycklingpasta fiocchi med goda grönsaker. Variant på jägarens kyckling med svamp och oliver.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
900 g
kycklinglårfilé
1
gul lök, finhackad
1
vitlöksklyfta
1
selleristjälk, finhackad
1
morot, tärnad
250 g
champinjoner, klyftade
1/2 msk
kycklingfond
2 msk
färsk oregano
1/2 dl

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (82)

(82)
Tack!

Cecilia

Det står inte om man ska dela i bitar eller annat innan man steker kycklingen. Vitlök finns inte med i ingredienser

Emma Olsson

Hejsan Cecilia,
Du behöver inte skära kycklingen i bitar varken innan eller efter du stekt kycklingen. Men gillar du mindre bitar går det också bra. Vi har nu också lagt till vitlök i ingredienslistan.
Hälsningar, vännerna Zeta.