Pasta Capellini med vitlök och chili

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tunn pasta med vitlök och chili fräst i olivolja, en snabb och enkel rätt med klassiska smaker.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3 till 5
vitlöksklyftor, tunt skivade
1/2
röd chilli, tunt skivad
Salt, nymalen svartpeppar
2 msk
färsk bladpersilja, hackad
Servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)
Tack!