Pasta Pappardelle med jägarens kyckling

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Pappardelle med jägarens kyckling - Pappardelle al pollo cacciatore. Nykokt pasta pappardelle i tomatsås med vitlöks- och persiljedoftande kyckling.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
kycklingben eller klubbor
1
gul lök skuren i tunna skivor
10-15
champinjoner skuren i kvartar
1
vitlöksklyfta
2 frp
Zeta Körsbärstomater
1 dl
vatten
1 tsk
salt
peppar
1 tsk
oregano torkad eller färsk
Gremolata
3 msk
finhackad persilja
1
fint skuren vitlöksklyfta
Till servering

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (75)

(75)
Tack!
Lämna ett svar till Fredrik Avbryt svar