Pasta Pappardelle med jägarens kyckling

RÖSTA PÅ RECEPTET (76)

(76)

RÖSTA PÅ RECEPTET (76)

(76)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Pappardelle med jägarens kyckling - Pappardelle al pollo cacciatore. Nykokt pasta pappardelle i tomatsås med vitlöks- och persiljedoftande kyckling.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
kycklingben eller klubbor
1
gul lök skuren i tunna skivor
10-15
champinjoner skuren i kvartar
1
vitlöksklyfta
2 frp
Zeta Körsbärstomater
1 dl
vatten
1 tsk
salt
peppar
1 tsk
oregano torkad eller färsk
Gremolata
3 msk
finhackad persilja
1
fint skuren vitlöksklyfta
Till servering

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (76)

(76)
Tack!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor