Pasta Pappardelle med jägarens kyckling

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta Pappardelle med jägarens kyckling - Pappardelle al pollo cacciatore. Nykokt pasta pappardelle i tomatsås med vitlöks- och persiljedoftande kyckling.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
kycklingben eller klubbor
1
gul lök skuren i tunna skivor
10-15
champinjoner skuren i kvartar
1
vitlöksklyfta
2 frp
Zeta Körsbärstomater
1 dl
vatten
1 tsk
salt
peppar
1 tsk
oregano torkad eller färsk
Gremolata
3 msk
finhackad persilja
1
fint skuren vitlöksklyfta
Till servering

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)
Tack!

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...