Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.

Stek svampen gyllenbrun i olivolja i en stekpanna.

Tillsätt vitlöken mot slutet.

Häll på grädde och låt koka upp.

Vänd ner svampen, persilja och ost i den nykokta pastan.

Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips När det är svampsäsong kan du byta ut champinjonerna mot Karl-Johansvamp, kantareller eller trattkantareller. Istället för grädde kan du tillsätta 2 dl hönsbuljong och 1 dl vitt vin till den stekta svampen och vitlöken, låta det mesta koka in och vispa sedan i 150 g mascarpone.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.