Pasta Pappardelle med aubergine, oliver och paprika

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

(6)
30min

Nykokt pasta med grillad aubergine och smakrik paprika och oliver. En god vegetarisk pasta som är snabb och enkel att laga.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten aubergine aubergine
1/2
gul lök finhackad
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 kruka
färsk oregano plockade blad
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.