Recept från Zeta: Pappardelle med aubergine, oliver och grillad paprika

Pasta Pappardelle med aubergine, oliver och paprika

Nykokt pasta med grillad aubergine och smakrik paprika och oliver. En god vegetarisk pasta som är snabb och enkel att laga.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enigt förpackningens instruktioner.

Stek auberginen gyllenbrun i olivolja på hög värme i en stekpanna.

Tillsätt lök och vitlök och stek i ytterligare någon minut.

Rör i den grovhackade Tapenaden.

Vänd ner blandningen i den nykokta pastan.

Smaksätt med oregano, salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

Halloumi

Vill du veta mer om Zetas halloumi

Läs mer

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.