Recept från Zeta: Pappardelle med aubergine, oliver och grillad paprika

Pappardelle med aubergine, oliver och grillad paprika

Grillad paprika blir söta och mustiga i smaken och möts bra av sältan i oliverna och auberginens goda smak. Självklart skall allt ner i en god pasta som tillexempel Pappardelle eller Fettuccine

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enigt förpackningens instruktioner.

Stek auberginen gyllenbrun i olivolja på hög värme i en stekpanna.

Tillsätt lök och vitlök och stek i ytterligare någon minut.

Rör i den grovhackade Tapenaden.

Vänd ner blandningen i den nykokta pastan.

Smaksätt med oregano, salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.