Pappa Pomodoro alla Fiorentina

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

40min 14 ingredienser

En vegetarisk rätt från Italien med tomater, lantbröd, chili och salvia. Låt puttra i 45 minuter så att alla smaker blandas ordentligt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
vitlöksklyftor hackade
1
purjolök endast det vita, hackat
1/2
röd chili finhackad
200 g
lantbröd vitt, färskt, rivet
5 dl
vatten
3
plommontomater hackade
2-3
blad salvia
2-3
blad basilika
1
kvist rosmarin
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco