Orzotto med zucchini och basilika

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
1tim
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Risotto di orzo alle zucchine e basilico. Ny spännande variant på risotto som blivit en vardagsfavorit på middagsbordet.

Receptet är framtaget i samarbete med Happy M Kitchen.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
5
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 stor
zucchini tärnad
2 st
vitlöksklyftor hackade
10 st
färska basilikablad strimlade
200 g
handskalade räkor eller
1 pkt
Halloumi 200 g
Grönsaksbuljong
1
morot skalad
1
tomat
3 st
blekselleristjälkar
1
gul lök

Gör så här

Tips!

Går bra att värma upp igen eftersom grynen håller spänsten.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

Frittata på grönkål och spaghetti

Animal welfare

Djurvälfärdsprogram där gårdarna följer EUs lagstiftning, men kraven är ännu tuffare.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.