Orzosoppa med savoykål

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)
30min

Zuppa di orzo con verza. När du vill ha en nyttigare middag som går snabbt att tillaga, då är den här goda soppan med orzo och kål perfekt.

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
savoykål strimlad
1
morot skalad och tärnad
1
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor hackade
1/2 dl
Zeta Olivolja Fruttato
1 1/2 liter
grönsaksbuljong (tärning)
2
lagerblad
Salt och nymalen svartpeppar
2-3
salladslökar skivade
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.