Orzosoppa med savoykål

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Zuppa di orzo con verza. När du vill ha en nyttigare middag som går snabbt att tillaga, då är den här goda soppan med orzo och kål perfekt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
3 - 4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
savoykål strimlad
1
morot skalad och tärnad
1
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor hackade
1 1/2 liter
grönsaksbuljong (tärning)
2
lagerblad
salt och nymalen svartpeppar
2-3
salladslökar skivade
Till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Tack!