Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skölj matvete och låt det rinna av i en sil.

Rör ut salt i saften från citron i en rymlig salladsskål, och tillsätt sedan olivolja.

Rör ner vetet.

Skölj grönsaker och örter och torka dem (gärna med en salladsslunga).

Plocka persilje- och myntablad från stjälkarna.

Dela salladsblad i munsbitar eller skär i strimlor.

Skär tomater i bitar, ca 1/2 centimeter stora.

Blanda alla grönsaker med matvetet och servera genast för att bibehålla mynta- och salladsbladens fräschör.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.