Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skölj matvete och låt det rinna av i en sil.

Rör ut salt i saften från citron i en rymlig salladsskål, och tillsätt sedan olivolja.

Rör ner vetet.

Skölj grönsaker och örter och torka dem (gärna med en salladsslunga).

Plocka persilje- och myntablad från stjälkarna.

Dela salladsblad i munsbitar eller skär i strimlor.

Skär tomater i bitar, ca 1/2 centimeter stora.

Blanda alla grönsaker med matvetet och servera genast för att bibehålla mynta- och salladsbladens fräschör.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.